VAŠ IZBOR JE PRIRODNA IZVORSKA VODA

Voda je najbitniji elemenat u našem organizmu. Kruži po celom telu noseći sa sobom rastvorene hranjive materije i kiseonik. Konzumiranjem vode osiguravamo normalan rad svih organa, regulišemo metabolizam, biohemijske procese u telu, disanje, probavu, temperaturu tela, odstranjuje toksine iz našeg tela...

Prirodna izvorska voda je čista izvorska voda potpuno prirodnog sastava, lekovitog svojstva i jedinstvenog ukusa doživljaja netaknute prirode.
Izvor prirodne vode se nalazi u zoni netaknute prirode gde nema industrijskih postrojenja i zagađivača. Ovo je prirodna izvorska voda sa niskim sdržajem natrijuma. Zahvaljujući tome može se konzumirati u neograničenim količinama  kao voda za piće i u pripremanju hrane i napitaka. Spada u grupu magnezijumskih voda koje su veoma retke i cenjene.
Magnezijum pomaže proizvodnju belančevina i metabolizam ugljenih hidrata,oslobađa energiju iz mišića i ima ulogu u regulisanju telesne temperature. Doprinosi zdravlju kardiovaskularnog sistema i vrši prevenciju srčanih napada. Poznat je kao antistresni mineral.Sprečava taloženje kalcijuma i stvaranje kamena u bubrezima i žuči.
Nedostatak magnezijuma u organizmu dovodi do zadržavanja natrijuma i vode, povišenog pritiska, srčane aritmije i srčanih napada (magnezijum opušta krvne sudove dok ih natrijum steže)

SADRŽAJ u mg na 1 litar vode:
Natrijum (Na) 
16,7  mg
Kalijum (K) 
1,4  mg
Kalcijum (Ca)
0,7  mg
Magnezijum (Mg)
42,2  mg
Hidrokarbonati (HCO3)
305  mg
Hloridi (Cl)
4,9  mg
Sulfati (SO4)
8,9  mg
Suvi ostatak na 180*C
225  mg
pH vrednost 9,3


Proizvodi i puni DOO MVP GROUP Kremna Kremna bb, 31000 Užice.
Analizu izvršio institut za zaštitu zdravlja Srbije "Dr MILAN JOVANOVIĆ BATUT" pod br 6647/1 od 02.11.2015.god.

AQUAWELL će Vam omogućiti da usvojite zdravu naviku unošenja potrebne količine vode u organizam.