AQUAWELL doo  iz Novog Sada, je domaće privredno društvo koje se bavi distribucijom prirodne izvorske vode sa Zlatibora u pakovanju od 19 litara, aparata za vodu  neophodnih za konzumiranje ove vode kao i instant napitaka namenjenih za pripremanje uz pomoć naših vodomata i vode.

AQUAWELL doo je privredno društvo koje se postepeno razvija sa posebnim akcentom na kvalitet, stručnost i odgovornost u radu i pretenduje da u budućnosti zauzme značajno mesto u oblasti distribucije vode i vodomata.   

Naš slogan VAŠ IZVOR, VAŠ IZBOR vas navodi da se opredelite za savremeni način konzumiranja zdrave, prirodne izvorske vode u vašem poslovnom prostoru ili vašem domu.

Naša vizija je usmerena prema Vama, cenjeni korisnici, kao centralnoj figuri kojoj su upućeni svi naši napori i delovanja kako bi Vam bili dostupni u svakom trenu i omogućili kvalitetnu isporuku proizvoda i usluga iz našeg asortimana. 

Vi cenjeni korisnici Vaša lojalnost i zadovolstvo, ste pokretač svih naših aktivnosti sa ciljem unapređivanja rada. I zato ako birate aparat sa vodom izaberite AQUAWELL aparate i prirodnu izvorsku vodu sa Zlatibora i imaćete prirodu nadomak ruke. Opredelite se za kavalitet, odgovornost i stručnost.

AQUAWELL doo poseduje vlastiti vozni park, koji omogućava da našim komitentima usluge dostave i servisa budu izvršene u najkraćem mogućem periodu.

voila