U našoj ponudi se nalaze instant napitci renomirane Belgijske firme FOUNTAIN koje odlikuje izuzetan kvalitet i nenadmašiv ukus.
Kertridži su dizajnirani tako da pružaju maksimalnu lakoću upotebe, potpuno su higijenski i lako se menjaju.

Prednost ovako prilagođenih aparata su brza i jednostavna priprema željenog napitka vrhunskog kvaliteta, a da pri tome zauzimaju izuzetno malo prostora s obzirom na mogućnosti koje pružaju.
Dopustite da Vam preporučimo napitke za Vas, i budite uvereni da će te pronaći svoj omiljeni ukus.

VODA SA ZLATIBORA prirodna izvorska voda je čista izvorska voda potpuno prirodnog sastava, lekovitog svojstva i jedinstvenog ukusa doživljaja netaknute prirode.Zahvata se sa izvora Bijela česma koji se nalazi na 1.000 metara nadmorske visine na padinama planine Zlatibor.

 

VODA SA ZLATIBORA je slabomineralna voda. Zahvaljujući tome može se konzumirati u neograničenim količinama  kao voda za piće i u pripremanju hrane i napitaka. Takođe ima ima pozitivan uticaj na rad bubrega.

AQUAWELL   aparati za vodu su odlično rešenje za svaki prostor gde borave ljudi, od poslovnog preko kućnog do javnih ustanova. Zahvaljujući ovim aparatima u svakom trenutku i u svakoj prilici Vam je dostupna na korišćenje hladna i topla zdrava izvorska voda.

 

AQUAWELL aparati za vodu osim konzumiranja prirodne izvorske vode omogućuju i pripremu toplih i hladnih instant napitaka koji se takođe nalaze u našoj ponudi.

ažurirano 28.10.2010.
Kompanija AQUAWELL se bavi prodajom aparata za vodu i prodajom prirodne negazirane vode sa Zlatibora. U ponudi se takođe mogu naći i instant napici renomirane kompanije FOUNTAIN, kao dopuna sadržaja programu. Postoji više modela korišćenja aparata, koje možete pogledati ovde . Vodu dostavljamo na Vašu adresu, dok su sanitizacija i servis obezbeđeni. Na Vama je samo da nas pozovete ...